Laserpen met een goede prijs

Accueil > Petites annonces > Laserpen met een goede prijs

Description

Type : Vente
Prix : 312 €
Temps restant : Expirée !

Deze rode laserpen http://www.laserkopen.com/c-40_77_80.html kwam met absoluut geen instructie tenzij het in het Chinees schrijven op de eenheid, en mijn Mandarin niet erg goed is. Het was vooral een excuus om te kopen en zien of het is een goed, maar ze ive geweest using op elke nacht om te controleren op hun dieren en andere huurders in sommige sneeuwstormen die zij hebben getroffen met regelmatig sinds kerst. Ze willen het en zijn onder de indruk hoe krachtig het is. Mijn schoonvader zei dat hij lage en hoge stroomverbruik en houdt van beide. Instructies zou nuttig zijn geweest. De lader werkt ok, maar het is hel stekker in, en aangesloten op de netspanning, is hel te verwijderen. Toch wel, is als je hoe het werkt weet, het een goede koop. Ik moest kijken naar een YouTube-video om uit te vinden dat u de achterste switch bewerken moet lichtjes duwen, niet in- of uitschakelen (dat is een volledige klik), maar gewoon duwen de schakelaar te gaan tussen de modi. Eenmaal vond ik dit uit, deze laser werkt geweldig.
Je niet de rode laser op te gaan zonder de geluiden. Het ook super verwarrend ontworpen. Je zou denken dat het lieveheersbeestje, zijn op het handvat en ergonomisch waar uw duim zou zijn, zou het veranderen van de groene laserpen zolang zijn depressief, maar nee, het net brengt op een andere beslaglegging-inducerende ronde van flitsen en schrille geluiden. Wij willen de slankheid van de rode laserpen. Het past mooi in een lade, omdat het klein. Let op: bijna stuurden we twee terug omdat we dachten dat ze werkte niet. Het is onmogelijk om te zien. De reden dat ik gaf het vier sterren in plaats van vijf... het komt zonder instructies. Ik ben een computerprogrammeur door handel en wil nog enkele instructies!
De 1000mW laser http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9722.html is krachtig net zoals geadverteerd. Ik kan niet spreken voor de lange levensduur, maar de kwaliteit van een aluminium body leek fatsoenlijk voordat ik het voor hen wikkelde. We zullen zien hoe goed het kan maximaal. Zover draaien aan de draaiknop mijn 2-jarige geen zorg voor dat heeft, en anderen vermeld er mooi dat is afgerond en niet vierkant, welke Ja is goed, maar het is nog steeds een harde plastic speelgoed en ja het nog steeds pijn doet als je geraakt opwaartse het gezicht of hoofd mee als ik. Het heeft ook een regelbaar volume, die leuk, is dus het hoeft niet te worden super luid. De straal van deze 1000 MW groene laserpen is krachtig, maar niet zo krachtig dat ik zorgen te maken als het is scheen in iemands ogen.
Hoewel het samen met de muziek een beetje flash, kunt u een knop op het handvat om de laser blijven, in het geval dat er is iets wat die je moet zien in het donker. De muziek is aangenaam en vriendelijk. Wij laten onze dochter hebben dit speelgoed voor het slapengaan. We hebben drie of vier speelgoed die we op een bepaald moment doorlopen. Dit speelgoed is een van haar favorieten. Ze houdt om te zien deze! Met andere woorden, er is geen manier mijn een-jarige neef is gonna be kunnen bevrijden van dit ding uit de doos! In ieder geval, deed ik het! De laserpen is uit!!! Ik begon te verkennen van de laserpen die het zuigt me snel in. Ze herinneren me aan de apps die ik heb voor zijn zuster. Ik wilde genieten van de melodieën die het gespeeld. Het is een goede prijs voor de hoeveelheid leren biedt. Ik heb goede hoop dat dit zal een Kerstmis hit.
Er zijn geluiden die vertellen van je baby op "turn op zoek naar de blauwe olifant, enz.". De rode lasers flash verschillende kleuren en niet gewoon allemaal wit. De groene laserpen automatisch uitgeschakeld na ongeveer 45 seconden niet wordt gebruikt. Ik hoe interactief is, met verschillende knoppen te duwen en te verplaatsen. Het aantal getallen maximaal drie, zingt liedjes, dierengeluiden speelt en zegt van verschillende kleuren. Ik zou graag het beter als het zou het aantal getallen tot tien, hoewel tellen. Zodra ik het pakket open kon ik zien dat de acculader leek een beetje dun maar niet een deal breaker, want ik heb een andere lader als dit een pre majorly zou slijten. En zoals ik al zei, mijn zoon houdt karten het rond de ring met de dieren op het spinnen en op de knoppen te drukken. Als u op zoek bent naar iets in deze trant, zou ik aanbevelen dit product. Globaal, heeft het vele verschillende functies voor een klein stuk speelgoed dat in een hand van peuters past.
Ik was zo opgewonden toen mijn neef opende dit op zijn eerste verjaardag, hij onmiddellijk een knop duwde en glimlachte naar de 100mW http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9679.html groene laserpen geluiden gemaakt. Zelfs met alle andere verjaardag speelgoed rond, hij gehouden terug te gaan naar deze! Hij kan het rond gemakkelijk met één hand dragen. Een ding die ik ben een beetje bezorgd over is hoe goed het zal ophouden als het wordt neergezet. Het lijkt stevig genoeg, maar lijkt soort van holle dus, ik hoop dat een paar druppels breek het niet. Ik kocht deze in de hoop dat ze liever deze In hun wiegjes nachts in plaats van de reëel die super krachtig. Met betrekking tot de kwaliteit van de constructie, het product is goed gemaakt en werkt op basis van de beschrijving. Het gebruik van de 100mW laserpen werkt in combinatie met de muziek, spraak en geluidseffecten waardoor het vervelend in veel gevallen.

Commentaires

Vous devez être connecté pour commenter !

Vendeur

Pseudo : laserpen

Age : 30

Pays : mq

Lui écrire

Partager

Partager sur Facebook

Lien permanent :

Lien pour forum :

Activité récente

chargement...

Qui est en ligne ?

chargement...