Laptop Accu Asus x53ta

Accueil > Petites annonces > Laptop Accu Asus x53ta

Description

Type : Vente
Prix : 45 €
Temps restant : Expirée !

Iedereen winkelen voor een slanke 13-inch laptop of hybride heeft een heleboel keuzes. Accu Asus x53t , Razer Blade Stealth, HP Spectre x360 of zelfs Microsofts Surface Laptop alle passen bij de factuur. Alle bieden afwisseling op het idee van een zeer draagbaar Windows-laptop met een scherm van de Aanraking (sommigen als een clamshell, anderen als een 360-graden-hybride), solid state opslag, recente Intel Core i5 en i7 processoren, een HD of betere weergave, en ondersteuning voor een stylus , soms opgenomen, soms apart verkocht.
De Flip S van Asus ZenBook zou normaal schuif nonchalant in dit omvangrijke parade van soortgelijke systemen, gewoon een andere optie van de vele op basis van dezelfde handvol populaire huidige onderdelen. ASUS beweert het is een van de dunste laptops van de 13-inch 360-graden hybride, op 10.9mm dik, maar die wordt niet zo veel van een punt van de differentiatie als het gebruikt te worden.
Naast de Accu Asus x53ta laptop was zelf een active stylus pen, een USB-C hub met HDMI, USB-A en USB-C-poorten en een slanke uitvoering mouw. Daarvan, de hub is waarschijnlijk het nuttigst, aangezien de ZenBook slechts twee USB-C-poorten voor gegevens en macht heeft. Vele soortgelijke systemen dwingen je afzonderlijk te kopen om het even welk of elk van deze, met inbegrip van Microsofts Surface Pro en Surface Laptop ($999.00 bij Walmart). Apple USB-C-only laptops zijn een ander voorbeeld waar waarschijnlijk zul je nodig hebben om de schaal uit extra voor een hub van een soort.
De configuratie die hier besproken is een specifiek beschikbaar bij de Microsoft Store. Accu Asus x53z Het bevat een 7e generatie Intel Core i7 CPU, 16GB RAM en een 512GB SSD, plus de stylus, USB-C hub en mouw, voor $1,399. Deze exacte configuratie van de Microsoft Store is niet beschikbaar in andere regio's, maar vond ik gelijkaardige configuraties op Amazon UK voor £1,399 en rechtstreeks van Asus in Australië voor AU$ 2, 699.
Één ding dat ik zag over de Accu Asus x53tk na een paar uur--het warm. Ik trok mijn pistool handig temperatuur en zag dat de oppervlaktetemperatuur onder in de zeer hoge jaren 90 (fahrenheit) zelfs onder bescheiden websurfing gebruik stapte. Aan de ene kant, het draait een krachtige Core i7 CPU, aan de andere kant, dit is niet een van de nieuwe generatie van fanless modellen die er zijn, dus het moet fatsoenlijk Ventilator koeling. Het zeker voelde ongemakkelijk na een paar uur rechtstreeks op mijn schoot.
Poorten en extra's worden op de dunne randen van het chassis verpakt. Een kleine splinter van een Windows Hello vingerafdruklezer werkte goed, wanneer uw vinger gebeurt op het land op de juiste plaats. Ik heb altijd minstens een paar seconden extra gevoel rond voor het op de rand van de rechterkant van het systeem, krijgen sommige boos afwijzing notities van Windows langs de weg voor mijn vinger op de lezer goed niet te brengen. Maar, wanneer ik kreeg mijn vinger overheen, login werd bijna onmiddellijk.
De vingerafdruklezer ligt ook net op van de power-knop. Accu Asus x53u Zoals veel mager machtsknopen gelegen aan de rand van de zijkant van een laptop, ik steevast klikte op het per ongeluk bij het afhalen van het systeem omhoog te verplaatsen op mijn bureau, zetten het hele ding om te slapen. De rand is een vreselijke plaats voor een uit-knop, maar ontwerpers van superslanke laptops houden waardoor ze er.
Het scherm is zeer helder ondanks gemiddeld 1, 920 x 1, 080-pixel resolutie. Het heeft goede off-axis bekijken, zodat de afbeelding niet vervagen wanneer van de zijkant gezien. De sprekers, echter geluid dun en zijn gemonteerd onder de voorste lip, die niet voor een geweldige ervaring, zorgen vooral wanneer online video delen met vrienden.
Over het algemeen presteerde uitstekend, zoals verwacht van een laptop met een recente Intel Core i7 CPU binnen. Nieuwere 8e-gen CPU's zijn net begonnen om uit te filteren, maar de 7e-gen hier is prima. U kunt andere laptops met de dezelfde verwerkingscapaciteit voor ongeveer dezelfde prijs, maar in de meeste gevallen, het toevoegen van een grote 512GB SSD zal opdrijven van de prijs.
Levensduur van de batterij is aan de lagere kant van aanvaardbaar. De Accu Asus x53x liep voor 8:45 op onze streaming video batterij-test, die ongeveer 90 minuten minder dan Microsofts Surface Laptop en bijna drie uren minder dan een 13-inch MacBook Pro. Echter, een paar nauwer gecompenseerde systemen van HP en Razer liep voor een beetje minder, ongeveer 8 uur, dus dit in het midden van het pack is. Echte wereld gebruiken, afhankelijk van de werkbelasting, moet een beetje korter dan onze test raming uitvoeren.
De Asus ZenBook Flip S doet niets buitengewone dat andere dunne laptops of Cabrio niet. De levensduur van de batterij is slechts OK, de schermresolutie hoger zou kunnen zijn, en audio is meestal meh.
http://www.kopenaccu.com/img/6Cell-Asus-A42-K54.gif

Maar het is een haren dunner dan de meeste van de 360-graden-competitie, op amper 11mm. En de prijs voelt als een koopje wanneer u in de grote 512GB SSD, toevoegt de stylus verpakt-in (Microsoft zouden aanrekenen u $100 voor die) en de USB-C hub (Apple zal gelukkig verkopen u één voor $70).
In een wereld waar de kleine dingen die we gebruikt om te nemen voor verleend, van gecontroleerd luchtvaartmaatschappij bagage naar tablet weergavekoppen, zijn vaker wel dan niet als een extra cash-grab apart, is het leuk om te zien een laptop vak dat meer dan het absolute minimum omvat.
https://accukopen.atavist.com/accu-asus-x53t-laptop-professioneel-5200mah

http://shinshu.fm/MHz/81.32/archives/0000540051.html

https://myfenua.com/blogs/176/123/accu-asus-x53z-nieuwe-en-beste

Commentaires

Vous devez être connecté pour commenter !

Vendeur

Pseudo : kopenaccu

Age : 28

Pays : fr

Lui écrire

Partager

Partager sur Facebook

Lien permanent :

Lien pour forum :

Activité récente

chargement...

Qui est en ligne ?

chargement...