Accu voor Asus a32-m50

Accueil > Petites annonces > Accu voor Asus a32-m50

Description

Type : Vente
Prix : 44 €
Temps restant : Expirée !

De Accu Asus a32-m50 is zowat als goedkoop een laptop, als je kunt kopen. Beschikbaar voor tot £200, dat het sporten een 11 inch-scherm en een gewicht van minder dan 1kg. Naast een in de buurt van 10-uur batterijleven maakt dit het potentieel ideaal als een laptop overal.
Deze laptop is zeker profiteert van een slim ontwerp. De verschillende witte afwerking – pearlescent, gewoon mat en gespikkelde metalen – goed met elkaar combineren en de donkergrijze bezel rond het scherm voltooit het uiterlijk mooi.
Zijn relatief slanke vormfactor helpt ook hier – meet 16,9 mm dik – en het enkel 0.98 kg weegt, Accu Asus n61jq maar er is een stevigheid zijn te bouwen. Ondertussen is zijn voetafdruk slechts 286 x 193.3mm.
Een van de redenen is het kundig voor handhaven dergelijke een slim bouwen is dat de CPU binnen dus de spaarstand is dat het niet nodig een fan het afkoelen. Dit komt met het extra voordeel van een gebrek aan ventilator en lelijke ventilatieopeningen op de laptop van de onderzijde.
Verrassend voor een dergelijke fundamentele laptop zijn er fatsoenlijk selectie van poorten. Accu Asus n53jq Krijg je twee USB 3.0 (een aan elke kant), een microSD, een USB Type-C, hoofdtelefoonaansluiting en zelfs een HDMI-poort; het idee dat iemand zou hook deze laptop tot een TV of monitor vrij onwaarschijnlijk is voor mij, maar ten minste de schijnt optie is er.
Er zijn ook enkele andere supplementen,: een webcam zit boven het scherm en een trio van LED's aan de linkerkant van het toetsenbord aan te geven vermogen opladen en Caps Lock.
Het toetsenbord op deze laptop is volkomen redelijk. Met het apparaat wordt een compacte formaat, het toetsenbord is ietsje kleiner dan normaal maar het voelt niet bijzonder krap. In het Verenigd Koninkrijk is de miniatuurwereld functies een UK en het geweldig om te zien dat de secundaire functie van de cursortoetsen drukt zijn de toetsen PgUp/PgDn/Home/End. Dit is een echt gemakkelijke en intuïtieve plaats om hen te zetten-sommige fabrikanten zet ze elders en gebruik de cursortoetsen voor aanpassing van volume en helderheid.
Onvermijdelijk de Accu Asus n61jv kernactiviteit is nergens in de buurt zo verfijnd als dat op duurdere toetsenborden gevonden, maar er is genoeg van een merkbaar einde dat je door te voelen weet wanneer een toets is ingedrukt. Er is een hele hijs zootje van flex in het centrum van het toetsenbord, maar niet genoeg om de vervelende trampoline effect ervaren veroorzaken op sommige laptops.
Wat betreft het trackpad 's it okay. Bijhouden is redelijk nauwkeurige en het is een behoorlijke omvang. De klik-actie is echter niet iets om te schreeuwen over – het oppervlak neigt te slepen onder uw vingers en het geheel heeft een enigszins wobbliness ernaar. Gezien de prijs van deze laptop, echter voelt dit als een redelijk compromis.
Een ander gebied van duidelijke kostenbesparing is de webcam. Die op de meeste laptops zijn niet precies DSLR kwaliteit, maar hier is er een afname van de resolutie van de typische 720p naar slechts 480p (640 x 480). Het resultaat is een bijzonder lage-detail, enigszins gewassen uitziende beeld. U zult de persoon aan de andere kant van uw Skype-gesprek, maar slechts erkennen.
Wat betreft de laptop luidsprekers geven ze zowat opbrengen. Accu Asus n61j Op lagere volumes het gebrek aan bas en algemene shrillness is niet te ontmoedigend, maar ze slinger omhoog en het is een vrij onaangename luisteren. Ze zijn prima voor inhaalslag op uw favoriete vlogger, maar je zou niet willen een film kijken of muziek beluisteren. Nogmaals, dit is typisch voor een laptop voor deze prijs – maar de stap omhoog in fundamentele duidelijkheid krijg je door het uitgeven van £300-400 pond is duidelijk.
http://www.kopenaccu.com/img/asus-n53jf.gif
Op 11 inch over, wordt deze laptop het scherm een ideale geëvenaard door zijn resolutie van 1366 x 768 pixels. Meer eruit te klein; lager zou onpraktisch zijn. Dat gezegd hebbende, het is nog steeds een vrij compact resolutie dat dat sommige websites betekenen zal en apps voelen verkrampt.
De beeldkwaliteit is anders, basic maar niet verschrikkelijk. Kleurbalans is oke en het lijkt niet te uitgewassen. Echter met een contrast van slechts 487:1 en sRGB kleur ruimte dekking van 63,4%, is het zeker niet spectaculair. Plus, want het is een fundamentele TN-paneel, zijn kijkhoeken slecht, met een opvallende verschuiving in het evenwicht tussen kleuren en contrast als u het scherm naar voren beweegt en terug.
Het volstaat te zeggen, dit is een scherm dat is nuttig vooral voor fundamentele werk en ontspanning, niet maken of kijken.
http://blog.goo.ne.jp/kopenaccu/e/d3a503a0e46267a76faa0a49d19e9bf6

http://www.ebah.com.br/question/AWAAAAHvkAF/accu-asus-a32-m50-topk-waliteit

http://www.onmest.com/event.php?id=1311

Commentaires

Vous devez être connecté pour commenter !

Vendeur

Pseudo : kopenaccu

Age : 29

Pays : fr

Lui écrire

Partager

Partager sur Facebook

Lien permanent :

Lien pour forum :

Activité récente

chargement...

Qui est en ligne ?

chargement...