Accu Asus A32-k53

Accueil > Petites annonces > Accu Asus A32-k53

Description

Type : Vente
Prix : 45 €
Temps restant : Expirée !

De rest van het lichaam is een "metalen beklede kunststof", en niet veel om het gevoel dat Asus heeft beknibbeld op hoogwaardige materialen om te scheren productiekosten omlaag. Hoewel het ziet er goed vanaf een afstand, en het gewicht en de afmetingen indrukwekkend zijn, voelt de Accu A41-X550E zeker niet als een £900-plus laptop van dichtbij.
Toetsenbord en trackpad
Het toetsenbord is iets van een gemengde zak. De verlichte chiclet toetsen zijn niets te schrijven home over en gevoel iets papperig en niet reageert op gebruik, maar de reisafstand is goed (met name gelet op het slanke frame) en de matte afwerking geeft hen een bevredigend gevoel. Het toetsenbord zelf voelt niet verkrampt, die vaak kan een gevaar met 13 in laptops.
Hoewel het nog tot een echt klasse-leidende apparaat, produceert Asus consequent indrukwekkende begroting en mid-range apparaten.
Onlangs, het bedrijf is het maken van een inspanning te richten op hogere prijsklassen en de ZenBook UX330AU is het resultaat van dit.
Een ultrabook Core-i7 met een duidelijk MacBook-achtig ontwerp, de Asus a41-x550 Accu streeft te nemen op de grote jongens van ondernemingen en pro-sumer computing- en haar £900 prijskaartje betekent dat het alleen kan lukken.
Ontwerp en de afmetingen
At eerste blik, de Zenbook 330 ziet er aantrekkelijk premium, met een ultrabook-stijl frame en geborsteld-aluminium deksel. De dikte en het profiel in het bijzonder zijn zeer aantrekkelijk - het is eigenlijk dunner beeldscherm mogelijk dan de nieuwe MacBook Pro.
Het gewicht is ook indrukwekkend, bijpassende veel duurder rivalen zoals Accu Asus a32-k53 en de HP Spectre Pro 13 binnen minder dat 50g, en opnieuw het verslaan van de nieuwe MacBook Pro.
Zodra u het eigenlijk in je handen krijgt, echter de dingen beginnen te gaan bergaf, wijten aan het feit dat het eigenlijk nogal goedkoop voelt. Hoewel Asus hebben ons verzekerd dat het deksel is opgebouwd uit aluminium, voelde het niet als de soort premium-kwaliteit chassis gezien in andere metalen geklede notitieboekjes. Het toont ook een storende hoeveelheid flex wanneer onder druk staan, en wij hebben vrij grote bezorgdheid over de duurzaamheid.
De rest van het lichaam is een "metalen beklede kunststof", en niet veel om het gevoel dat Asus heeft beknibbeld op hoogwaardige materialen om te scheren productiekosten omlaag. Hoewel het ziet er goed vanaf een afstand, en het gewicht en de afmetingen indrukwekkend zijn, voelt de Accu Asus r751 zeker niet als een £900-plus laptop van dichtbij.
Toetsenbord en trackpad
Het toetsenbord is iets van een gemengde zak. De verlichte chiclet toetsen zijn niets te schrijven home over en gevoel iets papperig en niet reageert op gebruik, maar de reisafstand is goed (met name gelet op het slanke frame) en de matte afwerking geeft hen een bevredigend gevoel. Het toetsenbord zelf voelt niet verkrampt, die vaak kan een gevaar met 13 in laptops.
http://www.kopenaccu.com/img/asus-x750ln.jpg
kopenaccu: http://www.kopenaccu.com
De armen bouwen kwaliteit steigert zijn lelijke kop weer hier, echter; Er is een merkbare flex tijdens het typen, zoals de plastic lichaam letterlijk naar binnen onder de kracht van uw toetsaanslagen buigt wanneer je aan het typen bent met enige vorm van geweld.
Het trackpad is ook een beetje onzin - op standaard gevoeligheid, wordt de cursor verplaatst op een absolute crawl. Het is ook een beetje te klein om volledig comfortabel, en vereist frequente herpositionering van uw hand. Te klikken op niet nemen een groot deel van de bediening force, die is leuk, maar er is ook een gebrek aan feedback en reizen diepte die een beetje onbevredigend voelt.
De maximale helderheid is niet fantastisch aanvankelijk, hoewel de ambient helderheid sensor kan merkbaar uitschakelt dat verbeteren. Helaas betekent de matte coating van het scherm dat zwarten geplette kunnen voorkomen, en kleuren soms een beetje plat en gedempt kijken kunnen. Dit is een schande, want het is anders een prima weergave.
De kwaliteit is uitstekend, met haarscherpe details. We merkten enkele lichte problemen met de post beeldverwerking, maar over het geheel genomen is het een uitstekend scherm zowel voor zakelijk gebruik en video.
Specs en hardware
Althugh de bouwkwaliteit is slecht de specs voor dit product zijn verrassend goed. De ZenBook 330 is uitgerust met een full-vet Intel Core i7 6500U-processor, 8GB RAM en een 512 GB SATA3 SSD. Dat is meer logisch voor een apparaat dat de kosten van de meeste van een grand; in vergelijking met rivaal ultrabooks van bedrijven zoals Dell en HP, is het een koopje. Dit is omdat de Core i7-uitgerust XPS 13 en Spectre Pro 13 beide zijn meer dan 300 pond duurder.

Commentaires

Vous devez être connecté pour commenter !

Vendeur

Pseudo : kopenaccu

Age : 29

Pays : fr

Lui écrire

Partager

Partager sur Facebook

Lien permanent :

Lien pour forum :

Activité récente

chargement...

Qui est en ligne ?

chargement...