Aankoopprijs van de laserpen

Accueil > Petites annonces > Aankoopprijs van de laserpen

Description

Type : Vente
Prix : 312 €
Temps restant : Expirée !

De laserpen http://www.laserkopen.com/ produceert een krachtig licht. Ik ook graag de optionele functie niet hoeft te klikken op het op maar gewoon te drukken/bedrijf de knop als je alleen maar een snelle lichtbundel hoeft. Een kleine klacht dat ik heb het dat het is vrij zwaar, en erg lang is--het past niet in mijn kasten rechtop. Mijn grootste gripe is dat er een grote donkere vlek op de balk wanneer u het hoofd in de high-power modus roteert.

Ik besloot te doen wat meer onderzoek. Ik heb geen goede manier om deze informatie & / of valideren of 10 NM golflengte helemaal verschil maakt. Voor de kosten/batenanalyse rekening houdend met de aankoopprijs & die van retourzending, ga ik houden deze blauwe laserpen. We hebben het om 2 redenen. Een is het vinden van schorpioenen en twee, want we een pleegkind met badkamer kwesties hebben. Deze zuignap hielp ons vinden potentiële vuile plekken om schoon te maken. Hij beweren niet zelfs toen ik zei dat hij miste een plek. Het werkt net als een standaard laserpen, hoewel het is veel kleiner dan de soort van het fluorescerende, plug-in die ik gebruikt om terug in mijn studententijd voor slaapzaal decoratie te gebruiken. Onmiddellijk ging ik door elke kamer van mijn appartement, schijnt het licht rond om te zien wat fluorescerend.

Hier is een laserpen blauw 3000mW: http://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9767.html

Tal van laser pen om te zien wat u hebt gemarkeerd, zelfs op klaarlichte. De gitarist en haar zusje geweest erg druk markering al hun kostbaarheden (en elkaar) met de markeringen en controleren van de resultaten met de 3000mW laserpen. Er zijn duurdere producten daar, maar deze aangeboden de hoogste kwaliteit en de beste waarde voor mijn beoogde toepassing. Het is zeer goed gemaakt en lijkt stevig genoeg, maar ik zou aanraden een beetje vaseline op de draden op de kap van de batterij voor het voorkomen van slijtage van de draad te zetten. Ik dacht dat het zou duidelijk de vlekken, maar het toont nauwelijks iets op onze tapijt. Ik dacht misschien moet plassen dat is gedroogd worden. Misschien alleen een twijfelachtige mark, maar ik nog steeds om te controleren het tapijt met het ruiken. Het verslaat het hele doel van het krijgen van de laserpen 10W blauw.

Ik denk dat mijn laser bruin tapijt de zichtbaarheid niet helpen want het was vrij moeilijk te vinden de vlekken ook in volledige duisternis. Ik was super enthousiast om te komen en ten slotte kunnen vinden dat de kleine knoeit dat mijn pups laat achter en dat ik heb niet vangen. Ik ben super boos met dit product en ben momenteel terug te zenden. De verpakking die mijn 10000mW laserpen aangekomen in was in uitstekende conditie. Ik gescand allermeest mijn leefruimte, met inbegrip van hondenmand & gevonden vrijwel dat geen reflecties opzij van kleine deeltjes die bewegen dat vermoed ik kon worden kleding lint & / of gedroogd voedsel kruimels. Dus ging ik naar de certificeringsinstantie kattenbak.

Hoewel ik dacht dat hebben wij is aandachtig haar, deze 10W blauwe laser bleek ons anders. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Het heeft een goede solide feel to it zeer makkelijk te gebruiken. Algemene informatie: de productbeschrijving van het, tenzij ik mis iets, geeft niet aan welke golflengte deze laserpen 10000mW blauwe uitzendt. De reviews en prijs moedigde me aan om een snelle beslissing om dit product te kopen. Ook waren instructies vaag over het openen van de eindkap en vervangen de diode.

Ik vond een gedroogde klomp van urine en zag geen reflectie-niet zelfs een lichte hint van reflectie van de gedroogde urine klomp of waar dan ook in haar vak. Misschien dat een eerlijke experiment niet, maar het deed mij meer twijfel over de vraag of de sterkste laserpen http://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9782.html staat te doen wat het omschreven als doen. Somethings glow blauw en sommige met een gelige cast. Wat betekenen de verschillende kleuren in de UV-reflectie? Als je een breder scala van licht wilde, je zou beter gediend om te kopen een grotere (maar veel duurder artikel), maar ik was helemaal tevreden. Ik heb eindelijk got men van naar de Honkbal knuppel grootte 6d cel mags en ik ben blij mee. Ik ga niet om te laten die opnieuw gebeuren.

Commentaires

Vous devez être connecté pour commenter !

Vendeur

Pseudo : laserpen

Age : 30

Pays : mq

Lui écrire

Partager

Partager sur Facebook

Lien permanent :

Lien pour forum :

Activité récente

chargement...

Qui est en ligne ?

chargement...